Revitalizace – panelový dům Švermova, Kroměříž

úspěšný projekt pod naší správou

Revitalizace bytového domu na ulici Švermova

Jsme hrdí na to, že obyvatelé bytového domu na ulici Švermova jsou dalším spokojeným klientem, který nám svěřil správu svého domu. V rámci naší spolupráce jsme se společně rozhodli pro revitalizaci tohoto objektu, která zahrnovala především obnovu a zateplení fasády a střechy.

Revitalizace bytových domů jsou vždy komplexní záležitostí, kde každý objekt vyžaduje individuální přístup. Nejinak tomu bylo i u domu na ulici Švermova, kde jsme se setkali s několika specifickými výzvami.

Jedním z hlavních problémů byly balkóny, u kterých jsme během revitalizace zjistili nesprávný spád. Aby se na balkónech nehromadila voda, což by mohlo vést k dalším komplikacím, zajistili jsme odborné měření spádu a jeho následnou úpravu prostřednictvím specializované firmy.

Dalším problémem, který jsme museli řešit, bylo poškození hromosvodu během prací. Naše společnost zajistila externí revizi a následnou opravu hromosvodu, aby bylo zajištěno plné fungování ochranného systému.

Naši pracovníci pravidelně dohlíželi na celý průběh revitalizace, docházeli na kontrolní dny a prováděli obhlídky podle stanoveného harmonogramu. Díky tomu jsme mohli zajistit, že všechny práce probíhají podle plánu a v souladu s potřebami obyvatel domu.

I přes zmíněné výzvy proběhla revitalizace hladce a věříme, že pro obyvatele domu bezstarostně. Jsme rádi, že jsme mohli přispět ke zlepšení kvality bydlení na ulici Švermova a těšíme se na další podobné projekty.